Garanti ve İade

*Ürünü Değiştirmek veya İade Etmek İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

 

 *Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirterek değişim veya iade yapabilirsiniz. Ürünü değişimi aşağıda bulunan iade şartlarına uymanız gerekmektedir. Aksi taktirde gönderdiğiniz ürün tarafımızdan kabul edilmeyecektir.

 

*Değişim veya iade süresi yedi ( 7 ) gündür.

 

 *Değişim  ve iade talebinizi neden belirterek İletişim sayfamızdan e-posta gönderebilir veya 0312 240 86 65 numaralı telefonumuzu arayarak bize bildirebilirsiniz.

 

*Değişim veya iade yapılacak ürünün faturası, kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde iade ve değişim kabul edilmeyecektir.

 

*Ürünü adresimize kargo firması ile gönderirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir.

 

*İlk olarak siparişinizi ana sayfanızda yer alan “Hesabım” sekmesinden kontrol etmelisiniz. Eğer siparişiniz “Sipariş Hazırlanıyor ” ya da “Kargoya Verildi” statüsünde değilse talebinizi ve sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için iptal etme sebebinizi “Mesaj göndermek istiyorum” butonuna tıklayarak ya da info@cansabo.com adresine e-mail göndererek iletebilirsiniz.

 

*İade ve değişim işlemlerinde kargo bedeli müşteriye aittir. Karşı taraf ödemeli gönderimler kabul edilmeyecektir.İade rakamı sadece mal bedeli+kdv toplamını kapsar.

 

*Taksitli olarak satın almış olduğunuz ürüne ait bedelin, tamamı kredi kartınıza iade edilmekte ancak bankanız tarafından iadenin kredi kartınıza geri ödemesi, taksitli olarak kartınıza yansıtılmaktadır.

*Ürünün orijinal kutusu zarar görmeden ve faturası elimize ulaştığından itibaren beş (7) iş günü içinde değişim ve iade işlemi yapılacaktır.

Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır